2019

omega-cover-main
spotify
youtube

itunes-wh
deezer-wh
google_wh
amazon-wh
tidal 1 2 4 2 7 4 6
napster 5 4 8 1 2 8 4 8 2 2 2 1 2 4 3 1

Οι ΩMEGA VIBES κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Single το καλοκαίρι του 1995 , ενώ ακολούθησε το Album ‘’Renaissance’’ και 2 Singles από το ίδιο Album, ‘’Renaissance Remixes & DNA’’.

To 1999 και μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας στήν Ελλάδα και σε χώρες των Βαλκανίων, οι ΩMEGA VIBES κυκλοφόρησαν το δεύτερο τους Album με τίτλο «DIASPORA» που χαρακτηρίζεται ως « μουσική χωρίς σύνορα».
Μία σύγχρονη <> Παραγωγή με Ambient, και Ethnic στοιχεία να κάνουν έντονα την παρουσία τους ενώ παράλληλα οι μελωδίες να έχουν ρίζες στην Ελληνική και την Βαλκανική μουσική παράδοση.

Το τρίτο Album των ΩMEGA VIBES με τίτλο <> το οποίο προετοιμαζόταν δύο ολόκληρα χρόνια , κυκλοφόρησε στην χώρα μας το 2003 και περιλαμβάνει σημαντικές συμμετοχές oπως την EMMA SHAPPLIN, τον ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, και την GOKSEL .
Με έναν ιδιαίτερο ακουστικό και ηλεκτρονικό ήχο , η μουσική τους συναντά το Rock και την Ανατολή , και ο σύγχρονος Lounge – Ethnic ήχος είναι ένα αμάλγαμα ιδεών που μας δημιουργούν μία ξεχωριστή μουσική πρόταση μέσα σε έντονη….. ATMOSFERA.

Τα 3 αυτά Albums έχουν σημειώσει πωλήσεις άνω των 100.000 αντιτύπων.

Το τέταρτο Album, με τίτλο <<Ότι φοβηθείς>> κυκλοφόρησε το 2009 με 11 καινούργια τραγούδια που χωρίς να χάνουν την ομοιογένεια τους έχουν πολυσυλλεκτικές ηχητικές φόρμες, πλουραλισμό και σύνθεση μίξη ιδεών με μουσικές διαφορετικών καταβολών όπως επίσης και μια συμμετοχή – ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου .

Τα τελευταία 8 χρόνια ζουν στο Los Angeles και ασχολούνται με Μουσικές Παραγωγές, ενώ παράλληλα προετοίμασαν το καινούργιο τους πέμπτο Album με τίτλο <> στο οποίο συμμετέχουν ο Ποίμης Πέτρου και ο Γιώργος Κυδωνάκης και θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή από την FM Records αρχές Απριλίου 2019.
Σε αυτό το Album οι ΩMEGA VIBES ενώνουν τον ηλεκτρικό ήχο με την WORLD μουσική και την RAGGA και με τον ιδιαίτερο προσωπικό τους τρόπο δημιουργούν <<ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ>>

Εκτός από την Ελλάδα τα τραγούδια τους έχουν κυκλοφορήσει : Αμερική , Καναδά , Γερμανία , Αυστρία , Ελβετία , Ολλανδία , Χόνγκ Κόνγκ , Βέλγιο , Νορβηγία , Τουρκία , Ισπανία , Γαλλία , Πολωνία , Φιλανδία , Νέα Ζηλανδία , Ισραήλ , Ουγγαρία, Χιλή , Μεξικό , Ινδία.

Το διεθνές περιοδικό ‘’MUSIC & MEDIA’’ έχει αναφερθεί 2 φορές στους ΩMEGA VIBES επιλέγοντας το Single ‘’The Heart & The Soul’’ και το Album ‘’Renaissance’’, Single του μήνα και Album του μήνα αντίστοιχα.

Συμμετείχαν στην συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού με την BJORK .

Επίσης συμμετείχαν στην μεγάλη συναυλία με τους DAVID BOWIE LOU REED και ELVIS COSTELLO στο στάδιο του Παναθηναϊκού στα πλαίσια του Rockin Athens Festival.

Έχουν εμφανιστεί στο Roxy Club, στο Havana Club, και στο Hamam της Κωνσταντινούπολης και σε μία κοινή συναυλία με τον Γάλλο WES στο Ethnic Festival της Σμύρνης.

Επίσης έχουν συνεργαστεί με την Goksel σε κοινές εμφανίσεις στο Babylon στην Κωνσταντινούπολη .

Στην Ελλάδα έχουν πραγματοποιήσει μία σειρά εμφανίσεων και συναυλιών σε Clubs και μουσικές σκηνές.

Δημήτρης Πανόπουλος (συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός, προγραμματιστής) . Ο καλλιτέχνης πίσω από τους ΩMEGA VIBES – έχει κάνει εκτενείς σπουδές στο ‘’University of Sound Arts’’ στο Los Angeles , ‘’Contemporary Synthesizers’’ στο Βερολίνο, & ’’Big Percussion School’’ στο Λονδίνο.
Έχοντας ζήσει 2 χρόνια στο Λονδίνο και 8 χρόνια στο Los Angeles , έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον 20 Albums με καλλιτέχνες όπως: Al B. Sure , King MC , Marvin Gay Jr. όπως επίσης και στην δημιουργία της πολύ επιτυχημένης συλλογής ‘’West Coast Rap’’ με πωλήσεις άνω των 1 000 000 αντιτύπων.

Δημιούργησε τους ΩMEGA VIBES (5 Albums και 4 CD-Singles) και έχει συνθέσει και ενορχηστρώσει 35 Albums με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες.

Εύα Τσελίδου – τραγουδίστρια των ΩMEGA VIBES (‘’A modern Siren’’- Music And Media – March 1997). Γεννήθηκε στην Τσεχία από Έλληνες γονείς.
Σε ηλικία 7 ετών άρχισε σπουδές στο Πιάνο για 10 χρόνια και Τραγούδι για 4 χρόνια .
Ερχόμενη στην Ελλάδα συνεργάστηκε με μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες (Β. Παπακωνσταντίνου – Γ. Νταλάρας – Ντ. Ρούσσος) πραγματοποιώντας μια σειρά απο εμφανίσεις και συναυλίες .
Από το 1995 άρχισε να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Πανόπουλο δημιουργώντας τους ΩMEGA VIBES.

DISCOGRAPHY

1. The Heart and the Soul
cd, vinyl, maxi single SONY
2. Renaissance
cd, album SONY
3. Renaissance Remixes
cd, vinyl, maxi single SONY
4. Christmas Songs
cd, maxi single SONY
5. Diaspora
cd, album SONY
6. Day by day
cd, maxi single SONY
7. Atmosfera
cd, album SONY
8. Ο,τι φοβηθείς
cd, album ΛΥΡΑ
9. Till the end
Digital Release FM Records

COMPILATIONS

1. Horizons (BMG, SONY, WARNER)
2. Music that makes your day, music that makes your night (DANCE POOL)
3. La bomba del venano (SME SPAIN)
4. Another Galaxy (SME HOLLAND)
5. Planet (UNIVERSAL, SONY, GREECE)
6. Global Dream World (SONY –S3)
7. Dance Compilation Project (SME TURKEY)
8. Absolute Dance 2 (BMG, SONY, WARNER)
9. Dream Nation (SONY GERMANY)
10.Escape (SONY NEW ZEALAND)
11.Underground Boat (SONY POLAND

επικοινωνία

Γράψτε μας και θα επικοικωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!