Ωmega Vibes – All I Want (Sunny Day Mix)

2019

omega-vibes-all-i-want-sunny-day-mix

Spotify

YouTube

Artist: Ωmega Vibes
Composer: Δημήτρης Πανόπουλος
Lyricist: Δημήτρης Πανόπουλος
Producer: Δημήτρης Πανόπουλος
Remixer: : Δημήτρης Πανόπουλος
Video Director: Martin McDarren

Οι ΩMEGA VIBES (Δημήτρης Πανόπουλος και Εύα Τσελίδου) κυκλοφόρησαν το πρώτο τους χρυσό Single “The Heart and The Soul” το καλοκαίρι του 1995. Η κυκλοφορία του cd ‘’Renaissance’’ τον επόμενο χρόνο τους καθιέρωσε τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 17 χώρες στην Ευρώπη και την Ασία. Το Album είχε πωλήσεις άνω των 30.000 cds. Η επόμενη δισκογραφική τους κυκλοφορία “Diaspora” (1999) χαρακτηρίζεται ως “Μουσική χωρίς σύνορα”
Η Μουσική είναι Progressive Electronic με Ethnic Colors και με ρίζες στην Ελληνική και Βαλκανική παράδοση. Τα 2 cds κυκλοφόρησαν σε 17 χώρες στην Ευρώπη, και την Ασία με πωλήσεις άνω των 100.000. Το τρίτο Album με τίτλο “Atmosfera” (2003) έχει Ηλεκτρονικό ήχο που εξελίσσεται από Ροκ σε Ανατολή με σύγχρονες Lounge -Ethnic ηλεκτρικές πινελιές.

Σε αυτό το Album συμμετέχουν η Emma Shapplin, η Goksel, και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.Το τέταρτο Album με τίτλο “Ο,τι φοβηθείς” (2009) έχει πολυσυλλεκτικό ήχο, πλουραλισμό, Electro World μουσικές καταβολές. και μία συμμετοχή – ντουέτο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.Τα τελευταία 8 χρόνια οι ΩMEGA VIBES ζουν στο Los Angeles και ασχολούνται με Μουσικές Παραγωγές, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησαν το πέμπτο Album τους με τίτλο “Till the end” μία Electronic, Ambient, και World μίξη χρωμάτων.

Εμφανίστηκαν ζωντανά στο θέατρο του Λυκαβητού με την Bjork, όπως επίσης και με τους David Bowie, Lou Reed ,Elvis Costello, Ricardo Da Force (KLF) Εχουν συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαΐκά Festivals και σε 2 συναυλίες με τον Γάλλο Τραγουδιστή Wes. Στην Ελλάδα έχουν εμφανιστεί σε πολλά Clubs και Μουσικές σκηνές

επικοινωνία

Γράψτε μας και θα επικοικωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!